February 2015

LG’s nieuwe 3G en 4G LTE smartphones voor het grote publiek kennen een betere grip, in-cell touchscreen en intuïtieve gebruikservaring

February 23, 2015 - 10:33

Dit jaar zal LG Electronics (LG) op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona een nieuwe line-up van uitzonderlijke smartphones onthullen. LG introduceert telefoons in het middensegment met een design en functies die normaalgezien voorbehouden zijn voor premium modellen.

Tags: 

Volgens internationaal onderzoek hebben Belgen gemiddeld 2 - 3 minnaars per jaar

February 23, 2015 - 10:25

Victoria Milan – een datingsite voor gebonden mensen die op zoek zijn naar een verhouding – heeft onlangs een onderzoek verricht onder 83.598 vrouwelijke en mannelijke leden van bepaalde landen van deze website. Het onderzoek onthult dat vreemdgangers uit 13 van de 21 landen een totaalgemiddelde van twee tot drie minnaars per jaar hebben.

Q loves the 90's: Ornelis & Vancoillie trappen de Top 500 van de 90's af

February 23, 2015 - 10:18

Ornelis & Vancoillie hebben vandaag, maandag 23 februari 2015, de aftrap gegeven voor de Top 500 van de 90’s. In de week van 9 maart 2015 keert Q-music naar jaarlijkse gewoonte een hele week terug naar de 90’s. Sven en Maarten gaven het startschot voor de Top af terwijl ze Snake aan het spelen waren, het populaire GSM-spel dat Q speciaal naar aanleiding van de Top nieuw leven inblaast. Luisteraars kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete 90’s-nummers via Q-music.be en zo mee bepalen hoe de Top 500 van de 90’s er zal uitzien. 

Tags: 

Fit de zomer tegemoet met de sessie ‘Start to Run’ van AC LYRA

February 21, 2015 - 11:35

 

Wil je wat doen aan uw conditie? Wil je fit de zomer tegemoet gaan…? Heb je zin om op een gezonde en goedkope manier te ontspannen? Heb je niet veel tijd om dit te verwezenlijken? Heb je zin om de overtollige calorieën van deze winter kwijt te spelen?

 

Dan is joggen de ideale manier om uw doel te bereiken en je te wapenen tegen gezondheidsrisico’s.

 

Rock Werchter 2015 maakt 8 nieuwe namen bekend

February 20, 2015 - 16:06

Het weekend wordt weerom ingezet met nieuwe namen voor Rock Werchter 2015. Deze week worden er acht mooie toegevingen genoteerd. Years & Years, Hot Chip en Elbow komen naar het festival op donderdag 25 juni. BADBADNOTGOOD en Kwabs geven present op vrijdag 26 juni. Drie keer nieuw tenslotte voor zondag 28 juni met ILoveMakonnen, Counting Crows en Die Antwoord. De teller bevestigde namen voor Rock Werchter staat zo op 41. Snel meer!

Zij bijten de spits af in We're going to Ibiza met Cath Luyten

February 20, 2015 - 15:04

Vanaf zondag brengt Eén We’re going to Ibiza, een gloednieuwe quiz waarin Cath Luyten elke avond één verloofd koppel ontvangt. Zij strijden tegen elkaar met als inzet het ultieme vrijgezellenfeest: vier dagen feest in Ibiza.

Op zondag 22 februari bijten Freya Perdaens en Frederik Symons de spits af, maar ze staan er niet alleen voor. Freya krijgt in de quiz de hulp van THUIS-acteur Bill Barberis en MNM-dj Peter Van de Veire. Frederik doet het dan weer met de hulp van rapper Slongs Dievanongs en Safety first-actrice Ruth Beeckmans.

Foto: Joko

Minister Schauvliege erkent 10 hectare natuurgebied van Natuurpunt in Malle en Zoersel

February 20, 2015 - 10:57

Vlaams minister van Natuur Joke Schauvliege heeft 10 hectare extra natuur erkend als natuurreservaat in de Vallei van de Delfte Beek. Dankzij de erkenning komen er middelen vrij om het natuurlijk beekdallandschap en de bossen te herstellen. Daar zullen rivierdonderpad, bosbeekjuffer en matkop van profiteren.

Tags: 

The Sky is the Limit: Harry over villa in Marbella: "Dat is te klein, daar krijg ik geen adem in"

February 19, 2015 - 17:42

Harry en Olga gaan op zoek naar het geluk onder de Spaanse zon. Vier slaapkamers moeten volstaan en meer dan 1,5 miljoen euro moet het niet kosten. Maar Harry moet er wel in kunnen ademen.

The Sky is the Limit, maandag 23 februari om 21 uur op VIER

Internationale allure in tweede aflevering van So You Think You Can Dance

February 19, 2015 - 17:20

Groot nieuws voor alle Vlaamse fans van So You Think You Can Dance: de liveshows gaan door in Vlaanderen. Vanaf zondag 29 maart tot en met de finale op zondag 17 mei 2015 worden de AED studio’s in Lint de danstempel waar de top 20 van deze editie strijdt om de overwinning. Maar voor het zover is, moeten de dansers eerst nog enkele andere rondes doorstaan: de audities, de Final Audition en de buitenlandse bootcamp.

Pages