March 2015

Huawei en RSC Anderlecht willen samen het record grootste groufie verbreken

March 19, 2015 - 11:08

Huawei en de spelers van RSC Anderlecht roepen de supporters op om op zondag 22 maart om 16 u, net voor de Beker Finale tegen Club Brugge, de grootste RSCA groufie (=groepselfie) te maken. De grootste selfie werd vorig jaar genomen in Bangladesh met maar liefst 1151 mensen op de foto. De oproep werd vandaag gelanceerd door de Anderlecht spelers die vragen om talrijk naar het Koning Boudewijn stadium af te zakken.

Dringende herstelwerken op E313/E34 tussen Antwerpse Ring en knooppunt Ranst richting Hasselt

March 18, 2015 - 23:06

Dit weekend voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dringende asfaltherstellingen uit op de E313/E34 tussen de Antwerpse Ring (R1) en het knooppunt Ranst in de richting van Hasselt. Van vrijdag 20 maart (22.00 uur) tot en met maandag 23 maart 2015 (05.00 uur) zal dat voor ernstige hinder zorgen op de R1. Het verkeer op de R1 komende van Gent en het verkeer komende uit de stad zal dan de E313/E34 niet kunnen oprijden via de gebruikelijke weg.

Eerste minister Charles Michel zetelt in jury 'Mister Gay Vlaanderen'

March 17, 2015 - 00:19

Op vrijdag 29 mei 2015 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Vlaanderen verkozen. Voor het derde jaar op rij gaan de organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis op zoek naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap, een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en iemand die vooral gebeten is door de Vlaamse, Belgische en internationale LHBT thematiek.

Q-World Tour: Q-music stuurt 1 luisteraar op muzikale wereldreis

March 13, 2015 - 19:43

Q-music stuurt met de Q-World Tour één luisteraar op wereldtournee naar de grootste artiesten van deze tijd. Dat heeft Q-dj Wim Oosterlinck daarnet live aangekondigd. De winnaar vertrekt op een muzikale wereldreis van 12 dagen doorheen 3 continenten, met duotickets voor 6 concerten van internationale topartiesten: Sam Smith in Parijs, Five Seconds of Summer in Sydney, Lady Gaga in New York, U2 in Chicago, Robbie Williams in Denemarken en ten slotte één grote artiest in Londen, die na het weekend wordt bekend gemaakt.

Tags: 

Intratuin België helpt kinderen moestuinieren en geeft 240 gratis schooltuinpakketten weg aan Vlaamse scholen

March 13, 2015 - 14:11

De lente komt eraan, het moestuinseizoen begint! De Belgische vestigingen van Intratuin overhandigen deze week gratis 240 schooltuinpakketten aan de kinderen van diverse basisscholen in Vlaanderen. Daarmee nemen deze scholen dan ook ineens deel aan het landelijke Schooltuinproject. Dit project voor kinderen in de basisschoolleeftijd heeft als doel om hen te informeren over de herkomst van gezonde voeding en zelf groenten te kweken. Basisscholen konden zich de afgelopen maanden hiervoor aanmelden.

Tags: 

Welke 90’s film wint de battle en keert terug op het grote scherm?

March 13, 2015 - 13:46

Niet alleen de muziek uit de 90’s is hot, ook de films kunnen blijvend rekenen op heel wat aandacht en interesse van het publiek. In navolging van de 8ste I Love the 90’s – The Party, op zaterdag 11 april in de Ethias Arena in Hasselt, organiseert Kinepolis een heuse 90’s movie battle. Vijf topfilms werden geselecteerd en nemen het tegen elkaar op in een publieksstemming. Op 26 maart kennen we de winnaar die tijdens I Love the 90’s @ The Movies gespeeld zal worden in Kinepolis Antwerpen, Gent & Hasselt.

Opgelet voor telefoons die peilen naar interesse voor alarmsystemen

March 12, 2015 - 14:55

Afgelopen week kregen we een melding dat burgers weer neptelefoons kregen van een zogezegde firma voor alarmsystemen. Dit is een fenomeen dat regelmatig terug opduikt.

 Het zijn in de meeste gevallen oplichters die alleen maar willen achterhalen of je woning of handelszaak beveiligd is met een alarmsysteem. Ze vragen bijvoorbeeld of je interesse hebt in een alarmsysteem waarop jij kan antwoorden dat je geen interesse hebt of dit niet nodig vindt. Op deze manier is meteen duidelijk dat er geen alarmsysteem geïnstalleerd is en kunnen mogelijke dieven hun gang gaan.