Faithless op TW Classic 2015!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Faithless op TW Classic 2015!

February 18, 2015 - 23:32
Posted in:

Van een verrassing gesproken: Faithless is terug. De Britse groep viert dit jaar haar 20ste verjaardag en vindt dat een mooie aanleiding om weer tot leven te komen. Faithless 2.0 heeft de voorbije week reeds een aantal concerten aangekondigd. Sister Bliss en Maxi Jazz komen komende zomer ook naar ons land. Op zaterdag 4 juli zal Faithless -na headliner Robbie Williams- TW Classic 2015 afsluiten. Er zal gedanst worden. Er zal gezongen worden. Er zal gefeest worden. Faithless + Werchter = party time. TW Classic 2015 telt nu 3 toppers op de affiche: Anouk, Robbie Williams en Faithless. De onthulling van de volledige line-up volgt snel.

Over TW Classic:

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2015 vindt op zaterdag 4 juli plaats in het Festivalpark in Werchter.

Tickets voor TW Classic 2015 zijn te koop via www.proximusgoformusic.be www.ticketmaster.be Een regular ticket voor TW Classic kost 81 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 141 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket. Alle ticketinfo via www.twclassic.be

Tags: