Fit de zomer tegemoet met de sessie ‘Start to Run’ van AC LYRA

Time to read
1 minute
Read so far

Fit de zomer tegemoet met de sessie ‘Start to Run’ van AC LYRA

February 21, 2015 - 11:35
Posted in:

 

Wil je wat doen aan uw conditie? Wil je fit de zomer tegemoet gaan…? Heb je zin om op een gezonde en goedkope manier te ontspannen? Heb je niet veel tijd om dit te verwezenlijken? Heb je zin om de overtollige calorieën van deze winter kwijt te spelen?

 

Dan is joggen de ideale manier om uw doel te bereiken en je te wapenen tegen gezondheidsrisico’s.

 

Vanaf maandag 02 maart 2015 wordt er opnieuw gestart met een sessie ‘’START TO RUN‘’, een cursus joggen voor beginners tot 5 Km van alle leeftijden (ook 55+). Ter gelegenheid van de eerste sessie zal er ook een info-avond in de cafetaria van het ‘Netestadion’ – Atletiekpiste worden georganiseerd.

 

De begeleiding is in handen van ervaren en gediplomeerde trainers.

 

Ons doel is dat u op het einde van deze sessie 5 km aan één stuk kunt lopen. De eindproef is voorzien op de 'Pallieterjogging', ter gelegenheid van 'Lier-Kermis' op zaterdag 06 juni 2015 om 15.00 uur of eventueel iets later op een afgesproken datum.

 

Deze lessen gaan door op maandag- en woensdagavond telkens van 20u00 tot 21u00 op en in de omgeving van de atletiekpiste “Netestadion”, gelegen op de Aarschotsesteenweg te Lier (tegenover brandweerkazerne). Douchegelegenheid is voorzien.

 

Inschrijven kan je vooraf bij de organisatoren. De inschrijvingen kunnen nog tot 31 maart 2015.

 

De deelname in de onkosten bedraagt 20 EURO. Hierin is de begeleiding, verzekering, inschrijving voor de Pallieterjogging en een T-Shirt inbegrepen.

 

Voor verdere informatie en inschrijvingen kan je terecht bij Rony Becquet, Kesselsesteenweg 74, 2500 LIER op het e-mailadres: rony.becquet@aclyra.com of per GSM: 0478/59.43.93
Voor meer uitleg en praktische tips kan je ook surfen naar de site van AC LYRA vzw op het adres:
www.aclyra.com.