Justin Bieber op 5 en 6 oktober 2016 in het Sportpaleis met Purpose World Tour

Time to read
1 minute
Read so far

Justin Bieber op 5 en 6 oktober 2016 in het Sportpaleis met Purpose World Tour

December 09, 2015 - 08:22
Posted in:

Nu zijn album in meer dan 100 landen op nummer 1 staat, zijn singles stuk voor stuk de hitlijsten aanvoeren en zijn Noord-Amerikaanse tournee in geen tijd uitverkoopt, kondigt wereldster Justin Bieber de Europese data aan voor zijn PURPOSE WORLD TOUR, die in september 2016 in Berlijn van start gaat. Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2016 keert Bieber terug naar België.

De ticketverkoop start op donderdag 17 december om 10u via www.greenhousetalent.be, www.teleticketservice.com of 070 345 345 (0,30€/min).

Nooit eerder nam de hype rond Biebers recente werk zulke proporties aan als vandaag, en het ziet er niet naar uit dat het hoogtepunt al is bereikt. In meer dan 100 landen kwam zijn album de hitlijsten binnen op nummer één, goed voor de ene na de andere nummer 1-hit. Hij verbreekt wereldwijd alle records met zijn nieuwste album Purpose (nu al goud in België). Zo stonden een week lang maar liefst 17 van zijn nummers in de top 100 (beter dan The Beatles) en werd zijn album al in de eerste week na de release meer dan 200 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Beliebers get closer
Terwijl de albums als zoete broodjes de deur uit gaan, lopen ook de bestellingen voor gesigneerde cd’s, platen en andere exclusieve artikelen vlot binnen bij de onlineshop van Justin Bieber. Surf naar http://smarturl.it/JustinShop. Naar verwachting zal er ook een stormloop op concerttickets ontstaan.

Ook in de Gelredome in Arnhem
Bieber trakteert zijn fans op meer dan 30 spetterende liveshows, verspreid over heel Europa. Mocht je niet kunnen of als je geen kaart te pakken krijgt voor het concert in Antwerpen, op zaterdag 8 oktober staat hij ook in de Gelredome in Arnhem. De ticketverkoop voor dat concert start op donderdag 17 december om 10u via Ticketmaster.nl.

Opgelet! Er zijn onofficiële websites die claimen tickets te kunnen verkopen voor de concerten van Justin Bieber maar in werkelijkheid hebben zij geen tickets beschikbaar. Ze bieden deze tickets veel duurder aan dan de officiële prijzen. Voor een overzicht van "black-listed ticket sales" bezoek je best deze website: www.ilovemyticket.com.

Het enige officiële verkoopskanaal is www.teleticketservice.com. Er kunnen slechts 4 tickets per reservering geboekt worden. Betaling is mogelijk met kredietkaart, bancontact, Mastercard of Maestro.

05.10.2016 - 06.10.2016 - Sportpaleis, Antwerpen
Tickets: € 50,5 | 58,5 | 75 | 80,5 | 102,5 (incl. servicekosten)
Verkoop vanaf donderdag 17 december om 10u via www.teleticketservice.com.