beheerder

beheerder's picture
About: 

Quickly extend top-line opportunities for leveraged bandwidth. Conveniently maximize low-risk high-yield ROI rather than cooperative synergy. Appropriately synthesize cooperative portals without backward-compatible total linkage. Seamlessly plagiarize value-added deliverables with customer directed technologies.

Twitter accounts

Latest posts from beheerder

Latest

Karrewiet achter de schermen van de koninklijke serres met koningin Mathilde

Komende zaterdag openen de koninklijke serres in Laken de deuren voor het grote publiek. Het kinder- en jongerenjournaal Karrewiet kreeg net voor de opening al een exclusieve rondleiding door niemand minder dan koningin Mathilde zelf.

Read more

Justin Bieber op 5 en 6 oktober 2016 in het Sportpaleis met Purpose World Tour

Nu zijn album in meer dan 100 landen op nummer 1 staat, zijn singles stuk voor stuk de hitlijsten aanvoeren en zijn Noord-Amerikaanse tournee in geen tijd uitverkoopt, kondigt wereldster Justin Bieber de Europese data aan voor zijn PURPOSE WORLD T

Read more

Nieuwe kinderzender KADET gaat van start

Op vrijdagnamiddag 18 december 2015 om 16.00, vlak voor de kerstvakantie, is het zover: dan start de nieuwe kinderzender KADET.

Read more

De Mol keert terug op VIER

De Mol is terug. Dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen op avontuur naar een voorlopig nog onbekende bestemming. Ze maken een adembenemende rondreis, maar worden ook fysiek en mentaal op de proef gesteld.

Read more

Huawei en RSC Anderlecht willen samen het record grootste groufie verbreken

Huawei en de spelers van RSC Anderlecht roepen de supporters op om op zondag 22 maart om 16 u, net voor de Beker Finale tegen Club Brugge, de grootste RSCA groufie (=groepselfie) te maken.

Read more

Dringende herstelwerken op E313/E34 tussen Antwerpse Ring en knooppunt Ranst richting Hasselt

Dit weekend voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dringende asfaltherstellingen uit op de E313/E34 tussen de Antwerpse Ring (R1) en het knooppunt Ranst in de richting van Hasselt.

Read more

Eerste minister Charles Michel zetelt in jury 'Mister Gay Vlaanderen'

Op vrijdag 29 mei 2015 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Vlaanderen verkozen.

Read more

Pages