Volgens internationaal onderzoek hebben Belgen gemiddeld 2 - 3 minnaars per jaar

Time to read
1 minute
Read so far

Volgens internationaal onderzoek hebben Belgen gemiddeld 2 - 3 minnaars per jaar

February 23, 2015 - 10:25
Posted in:

Victoria Milan – een datingsite voor gebonden mensen die op zoek zijn naar een verhouding – heeft onlangs een onderzoek verricht onder 83.598 vrouwelijke en mannelijke leden van bepaalde landen van deze website. Het onderzoek onthult dat vreemdgangers uit 13 van de 21 landen een totaalgemiddelde van twee tot drie minnaars per jaar hebben.

Van de Belgische ondervraagde bedriegers, zegt 57% dat ze twee of drie minnaars hebben, 19% haalt er vier of vijf en 17% slechts één en 7% zegt er wel zes of meer minnaars op na te houden.

CEO en oprichter Victoria Milan, Sigurd Vedal, geeft commentaar op de resultaten van het onderzoek: “De resultaten tonen aan dat de meeste mensen die naar iets buiten hun vaste relatie op zoek zijn, genieten van de passie en het geheimzinnige van een nieuw iemand. Ze maken hun leven graag wat spannender zonder al te serieuze verplichtingen en daarom willen ze niet het hele jaar lang dezelfde minnaar. De meesten zijn tevreden met hun vaste relatie, hoewel er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn.”
 
Wereldwijde Resultaten per nationaliteit:

Slechts één minnaar: Oostenrijkse, Zwitserse en Ierse vreemdgangers.

Twee – drie minnaars: Engelse, Australische, Nieuw-Zeelandse, Italiaanse, Portugese, Belgische, Peruaanse, Argentijnse, Poolse, Griekse, Zuid-Afrikaanse, Tsjechische en Duitse vreemdgangers

Vier – vijf minnaars: Spaanse, Franse en Duitse vreemdgangers

Zes of meer minnaars: Braziliaanse en Mexicaanse vreemdgangers
 
Hoewel het onderzoek aantoont dat de meeste mannen en vrouwen in de wereld elk jaar totaal 2 tot 3 minnaars hebben, is er altijd een uitzondering op de regel. De Spaanse, Franse en Duitse minnaars zeggen 4 tot 5 minnaars te hebben, de Oostenrijkse, Zwitserse en Ierse bedriegers slechts 1. De mensen met het grootste aantal minnaars per jaar worden gevonden in Brazilië en Mexico, waar ze er zes of meer minnaars per jaar op na plegen te houden.

* Landen die aan het onderzoek meegedaan hebben zijn: Australië, Zuid Afrika, Mexico, Peru, Brazilië, Duitsland, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Nieuw Zeeland, Argentinië, Spanje, Nederland, Ierland, Griekenland, België, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië en Tsjechië.